DRC 32L

OPIS

Profesjonalny sprzęt zgodny z europejskimi przepisami sanitarnymi.

Idealnie nadaje się do sklepów mięsnych, hoteli, restauracji, stołówek itp.

 

  • Łatwy w czyszczeniu
  • W całości zbudowany w stali nierdzewnej AISI 304
  • Solidne i wytrzymałe przekładnie naszej produkcji
  • Łatwa w demontażu i czyszczeniu zewnętrzna gardziel
  • Duża i zdejmowana taca podawcza
  • Niezawodny w ciężkiej pracy
  • Zasilanie jednofazowe  230V lub trójfazowe 400V z niskonapięciowym przekaźnikiem w wodoszczelnej skrzynce (łatwy dostęp)
  • Wyposażony w odwrotne obroty
DETALE
DANE
Model Zasilanie System cięcia Teoretyczna wydajność Waga Wymiary Standardowe wyposażenie opcja
DRC 32 L 1,1 kW 3×400 V Enterprise 32 350 kg/h 36 kg 520x340x445 mm 1 nóż             1 sito 5 mm 230 V

 

INNE WILKI