S1/20

OPIS

Maszyny pakujące próżniowo PSV: Zaletą jest prostota.

Systemy próżniowe są sposobem na pakowanie żywności, aby odpowiadała wymaganiom jakościowym dziś i jutro. Zastosowanie systemów próżniowych do pakowania produktów żywnościowych ma następujące zalety: techniczne i handlowe.

Zalety techniczne:

Wydłużyć okres przechowywania z zachowaniem jakości
Produkty mięsne stają się bardziej delikatne
Produkty żywnościowe nie wysychają
Mniejsze straty przy cięciu

Zalety handlowe:

Kupuj taniej (większe ilości w niższych cenach)
Produkty mogą być przechowywane przez dłuższy czas
Prezentacja widocznych produktów spożywczych świeżych
Możliwości sprzedaży nowych produktów np. produkty gotowane, zapakowane próżniowo

DETALE
DANE
Model Wymiary Wymiary komory pakowania Długość listwy zgrzewającej Czas cyklu pakowania Wydajność pompy Bush Zasilanie

 

Moc

 

opcje
S1/20 360x500x340 280x310x140 1×280 20÷40 sek. 8m³ 230V 0,4/05 kW —–

INNE Z TEJ KATEGORII