WILKI DO MIĘSA

WILKI DO MIĘSA

Maszyny ze stali nierdzewnej, przeznaczone do mielenia mięsa i produktów spożywczych nie zamrożonych. Modele różnej wielkości, od DRC12 do DRC130 – doskonale dopasowane do potrzeb różnych zakładów produkcyjnych. Główną zaletą wilków DRC to niezawodność oraz możliwość uzyskania najwyższej jakości mielonego mięsa. Wydajność DRC130 to 1400 kg/godz. Prosta obsługa i łatwe utrzymanie w czystości to niewątpliwe cechy tych urządzeń.

Maszyny cieszą sie dużym uznaniem użytkowników. W modelach 98 – 114 – 130 możliwość zastosowania podwójnego sestemu tnącego typu UNGER (szarpak – nóż dwustronny – sito średniej wielkości – nóż dwustronny – sito o małej srednicy otworów. Pozwala to na zwiększenie skuteczności mielenia. Wilki przeznaczone nie tylko do zakładów mięsnych, ale również do piekarni, cukierni i innych zakładów przetwórstwa żywności.