VILLA C30

OPIS

Profesjonalne urządzenia do rozdrabniania mięsa. Wyjątkowo solidna i niezawodna konstrukcja. Produkowane – w 100% ze stali nierdzewnej AISI 304 – w trzech wielkościach 15, 30, 50 litrów o tych samych parametrach.

Dzięki dwóm prędkością noży i dwóm prędkością misy czas pracy (cięcia, rozdrabniania) zredukowano do minimum co zapobiega przegrzewaniu produktu. Urządzenie umożliwia rozdrabnianie i emulgowanie mięsa, tłuszczu oraz dodatków smakowych. Idealny do produkcji pasztetów, parówek, majonezu.

Dzięki swoim licznym zaletom bardzo dobrze sprawdza się w masarniach, marketach prowadzących przetwórstwo, restauracjach, dużych kuchniach, laboratoriach testowych.

DETALE
DANE
Model Pojemność

Litry/kg

Moc silników

[kW]

Obroty [obr/min] Wymiary

[mm]

Ilość noży Waga

[kg]

Villa C30 30l/20 0,30+4,5 Noże 1500/3000

Misa 15/24

1030x740x1150 6 270

INNE KUTRY