DRC 114ST

OPIS

Profesjonalny sprzęt zgodny z europejskimi przepisami sanitarnymi.

Idealnie nadaje się do sklepów mięsnych, hoteli, restauracji, stołówek itp.

 

  • Łatwy w czyszczeniu
  • W całości zbudowany w stali nierdzewnej AISI 304
  • Solidne i wytrzymałe przekładnie naszej produkcji
  • Łatwa w demontażu i czyszczeniu zewnętrzna gardziel
  • Duża i zdejmowana taca podawcza
  • Niezawodny w ciężkiej pracy
  • Zasilanie jednofazowe  230V lub trójfazowe 400V z niskonapięciowym przekaźnikiem w wodoszczelnej skrzynce (łatwy dostęp)
  • Wyposażony w odwrotne obroty
  • Dostępny z systemem UNGER z 5 lub 7 elementami ( Full UNGER)
DETALE
DANE
Model Zasilanie System cięcia Teoretyczna wydajność Waga Wymiary Standardowe wyposażenie opcja
DRC 114 ST 4,1 kW 3×400 V Unger 114 900 kg/h 86 kg 846x605x554 mm 1 szarpak                         1 nóż                 1 sito 5 mm —–

 

INNE WILKI