DRC 32/98

OPIS

Profesjonalny sprzęt zgodny z europejskimi przepisami sanitarnymi.

Idealnie nadaje się do sklepów mięsnych, hoteli, restauracji, stołówek itp.

 

  • Łatwy w czyszczeniu
  • W całości zbudowany w stali nierdzewnej AISI 304
  • Solidne i wytrzymałe przekładnie naszej produkcji
  • Łatwa w demontażu i czyszczeniu zewnętrzna gardziel
  •  Duża i zdejmowana taca podawcza
  •  Niezawodny w ciężkiej pracy
  •  Zasilanie jednofazowe  230V lub trójfazowe 400V z niskonapięciowym przekaźnikiem w wodoszczelnej skrzynce (łatwy dostęp)
  • Wyposażony w odwrotne obroty
DETALE
DANE
Model Zasilanie System cięcia Teoretyczna wydajność Waga Wymiary Standardowe wyposażenie opcje
DRC 32 2,2 kW

3x400V

Enterprise 32 600 kg/h 55 kg 620x425x500 1 nóż
1 sito 5mm
——
DRC 98 Unger 98 58 kg 670x425x500 1 szarpak       1nóż                   1 sito 5 mm ——

INNE WILKI