DRC 22/82

OPIS

Profesjonalny sprzęt zgodny z europejskimi przepisami sanitarnymi.

Idealnie nadaje się do sklepów mięsnych, hoteli, restauracji, stołówek itp.

 

  • Łatwy w czyszczeniu
  • W całości zbudowany w stali nierdzewnej AISI 304
  • Solidne i wytrzymałe przekładnie naszej produkcji
  • Łatwa w demontażu i czyszczeniu zewnętrzna gardziel
  • Duża i zdejmowana taca podawcza
  • Niezawodny w ciężkiej pracy
  • Zasilanie jednofazowe  230V lub trójfazowe 400V z niskonapięciowym przekaźnikiem w wodoszczelnej skrzynce (łatwy dostęp)
  • Wyposażony w odwrotne obroty
  • dostępny w wersji ENTERPRISE 22 (DRC22) lub UNGER 82 (DRC82)
  • Opcja – adaptacji do Enterprise 32 (zobacz DRC32L)
DETALE
DANE
Model Zasilanie System cięcia Teoretyczna wydajność Waga Wymiary Standardowe wyposażenie opcje
DRC 22 1,1 kW

3x400V

Enterprise 22 350 kg/h 36 kg 520x340x445 1 nóż 1 sito 3 mm 230 V
DRC 82 Unger 82 38 kg 560x340x445 1 szarpak     1 nóż             1 sito 3 mm 230 V

INNE WILKI