DRC H2010

OPIS

Polecany, aby zachować mięso w chłodzie.

Zaprojektowany aby spełnić wysokie standardy higieny i bezpieczeństwa

 

  • Wysokowydajny system chłodzenia.
  • Duża taca zasypowa
  • Zwarty i nowoczesny kształt
  • 3°C stała temperatura automatycznie regulowana. (nowa koncepcja systemu regulacji)
  • W całości wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Uchwyt blokady gardzieli ze stali nierdzewnej
  • Porcjomat z regulacją wielkiści porcji od 100 do 200 gram z przyciskiem automatycznego uruchamiania i zatrzymywania
  • Dostępny w wersjach Enterprise 32 lub UNGER 98
DETALE

Proste sterowanie

DANE
Model Zasilanie System cięcia Teoretyczna wydajność Waga Wymiary standardowe wyposażenie opcje
DRC H2010 1,1 kW 3x400V UNGER 82 300 kg/h 68 kg 567x567x504 mm 1 szarpak       1 nóż             1 sito 3mm  Enterprise 22

INNE WILKI Z OPCJĄ CHŁODZENIA