DRC C10

OPIS

Polecany, aby zachować mięso w chłodzie.

Zaprojektowany aby spełnić wysokie standardy higieny i bezpieczeństwa

 

  • Wysokowydajny system chłodzenia.
  • Duża taca zasypowa
  • Zwarty i nowoczesny kształt
  • 3°C stała temperatura automatycznie regulowana. (nowa koncepcja systemu regulacji)
  • W całości wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Uchwyt blokady gardzieli ze stali nierdzewnej
  • Porcjomat z regulacją wielkiści porcji od 100 do 200 gram z przyciskiem automatycznego uruchamiania i zatrzymywania

Dostępny w wersjach Enterprise 21 lub UNGER 82

DETALE

C10 z porcjomatem

DANE
Model Zasilanie System cięcia Teoretyczna wydajność Waga Wymiary standardowe wyposażenie opcje
DRC C10 1,1 kW 3x400V UNGER 82 300 kg/h 52 kg 396,5x330x504 mm 1 szarpak       1 nóż             1 sito 3mm 230V Porcjomat Enterprise 22

 

INNE WILKI Z OPCJĄ CHŁODZENIA